Voorjaarsmarkt de Wieken levert 2644 euro op

08 maart 2010
Voorjaarsmarkt de Wieken levert 2644 euro op

PAPENDRECHT - Zaterdag 6 maart 2010 was het gezellig druk bij de Wieken in Papendrecht. Op deze dag organiseerde den activiteitenbegeleiding en de zorgmanagers van de Wieken weer hun jaarlijkse voorjaarsmarkt met een gezellige rommelmarkt, rad van avontuur, enveloppen trekken, verkoop van sieraden, zelfgemaakte kaarten, geborduurde cadeautjes, bloemstukjes en tuinplantjes. Na afloop bleek een mooie opbrengst van 2644 euro te zijn behaald. Dit geld wordt gebruikt om een dagje uit te gaan met de bewoners.

Foto's: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.