VV Papendrecht speelt gelijk tegen JVC Cuijk

08 maart 2010
VV Papendrecht speelt gelijk tegen JVC Cuijk

PAPENDRECHT - In de eerste 20 minuten van de wedstrijd was Papendrecht nog niet goed bij de les. De gasten uit Cuijk kregen een paar kansjes. Een aantal schoten gingen naast het doel van Martijn Baan. Na 30 minuten spelen kreeg de lange spits van Cuijk vrije doorgang richting het Papendrecht-doel. De bal werd van de voeten geplukt door Baan. Een paar minuten later een uitval van Papendrecht. Anton Hooghart kan de bal net niet voorzetten op de meegelopen de Vos. Uit de daarop volgende corner kopt Vink goed in, maar de bal wordt nog voor de doellijn gekeerd. Ook JVC laat zicht voor rust nog gelden. Een voorzet vanaf de rechter kant wordt op de lat gekopt boven Baan. De grootste kans komt een minuut voor rust. Hooghart weet drie verdedigers van zich af te houden en komt alleen voor de keeper. Zijn schot mist dan voldoende richting voor de 1-0.

Vlak na de rust ontsnapt Anton Hooghart aan buitenspel en kan daardoor alleen richting het doel. De keeper wordt omspeeld en met links wordt de bal binnen geschoten: 1-0. In de 60e minuut gaat een directe vrije trap van Robbert Stout maar net over het JVC-doel. JVC drukt Papendrecht in het laatste kwartier van de wedstrijd steeds verder terug. De nummer vier van de ranglijst kan zich geen verlies permitteren. In de 76e minuut een terugspeelbal op Baan. De hieruit gegeven indirecte vrije trap gaar over. In de 78e minuut komt JVC toch op gelijke hoogte. Geheel vrijstaand aan de linker kant van de 16 wordt invaller Wesley Meeuwsen aangespeeld. Alleen voor Baan maakt hij het keuring af: 1-1. JVC krijgt in de laatste 10 minuten nog een aantal kansen maar het vizier stond niet goed. Papendrecht haalt een belangrijk punt en kijkt verder naar boven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.