Geen legitimatie, wel mes

04 maart 2010

PAPENDRECHT - Op de Overtoom heeft de politie op woensdagavond 3 maart een 18-jarige automobilist uit Rotterdam aangehouden. Hij zat samen met een leeftijdsgenoot uit Rotterdam in een auto op een parkeerterrein met het zicht op het tankstation de Meent. Bij het zien van de surveillerende agenten doken zij weg en wilden niet gezien worden. Beide mannen moesten zich legitimeren, één van hen kon dit niet, was duidelijk nerveus en kon niet uitleggen wat zij daar deden. De man werd aangehouden vanwege het niet kunnen tonen van zijn legitimatiebewijs. Op het bureau werd de man gefouilleerd en werd een groot mes en een gebruikershoeveelheid wiet in zijn broekzak aangetroffen. Deze werden in beslaggenomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.