Werkplein Drechtsteden officieel geopend

01 maart 2010
Werkplein Drechtsteden officieel geopend

REGIO - Op maandag 1 maart 2010 is het Werkplein Drechtsteden officieel geopend. Het Werkplein bundelt de krachten van het UWV WERKbedrijf en de Sociale Dienst Drechtsteden met als doel een betere dienstverlening op de regionale arbeidsmarkt in de Drechtsteden. De opening vond plaats door de onthulling van het nieuwe naambord.

Dé plek voor werkgevers en werkzoekenden.
Wie op zoek is naar een (andere) baan of dreigt werkloos te worden, is op het Werkplein aan het juiste adres. Werkzoekenden vinden hier informatie en advies over vacatures, leer/werkbanen, scholing en training. Werkgevers kunnen bij het Werkplein terecht voor personeelsvraagstukken, arbeidsmarkt, regeling en subsidies. Daarnaast worden er ook ondersteunende diensten van de Sociale Dienst aangeboden, zoals inburgering, schuldbemiddeling en tijdelijke inkomensondersteuning.

Voorzitter J.W. Spigt van de Bestuurscommissie Sociale Dienst Drechtsteden noemde de opening van het Werkplein een belangrijke stap. Dit is voortaan dé plek voor werkzoekenden en werkgevers. Hier komt vraag en aanbod bij elkaar. Zo kunnen we gezamenlijk aan de aanpak van de werkloosheid werken. En dat is nodig, want de economische crisis zal echt nog een tijd voelbaar blijven.’’

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het Werkplein op www.werkpleindrechtsteden.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.