Mark Rutte bezoekt Papendrecht

25 februari 2010

PAPENDRECHT - VVD voorman Mark Rutte heeft donderdagmiddag een werkbezoek gebracht aan Papendrecht. De VVD-partijleider werd hartelijk welkom geheten door de lokale VVD lijsttrekker Richard Korteland. Het gezelschap bezocht daarna boekhandel De Gruijter aan de Brederodelaan. Daar werd hem een boekje over Papendrecht aangeboden met de titel: ''Groeten uit Papendrecht, geillustreerd door de Papendrechtse Fotograaf Nico Knol''. Het ondersteunend bezoek van Mark Rutte werd ook benut om het onderzoek dat de VVD fractie heeft gedaan naar het lokale parkeerbeleid onder de aandacht te brengen. Op de Marktpromenade ging hij met diverse mensen in gesprek en deelde hij flyers uit.

Foto: Kees Andriesse


 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.