Tennistoernooi levert 4500 euro op voor Voedselbank

24 februari 2010
Tennistoernooi levert 4500 euro op voor Voedselbank

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 20 februari 2010 stond Tenniscentrum TOP geheel in het teken van een door Schilders- en Glaszettersbedrijf Groen BV georganiseerd tennistoernooi.

Voor deelname aan het tennistoernooi was een bijdrage gevraagd, welke ten goede komt aan een goed doel. Groen BV heeft voor deze 3e editie van dit toernooi dit jaar gekozen voor de Papendrechtse Voedselbank.

De Voedselbank heeft met name zomers als de temperaturen wat hoger zijn een mobliliteitsprobeem. Zij zijn dus hard aan het sparen voor een koelwagen om in de regio verse produkten te kunnen ophalen.

Het tennistoernooi met 64 deelnemers werd op professionele wijze in goede banen geleid door de scheidsrechter van de avond, Ronald Brederije, eigenaar van Tennisschool TOP Papendrecht.

Hans Lubbers van Schildersbedrijf Groen B.V. overhandigde een symbolische cheque met een waarde van maar liefst € 4.500,00 aan Bert de Ruiter, voorzitter van de Voedselbank, welke bijzonder blij was met het door Groen BV genomen initiatief.

Uiteraard bedankte Hans Lubbers op zijn beurt de aanwezige relaties en bedrijven, die hadden deelgenomen aan het toernooi en met elkaar dit mooie bedrag bij elkaar hadden geslagen. Groen BV is ervan overtuigd, dat het haar maatschappelijke plicht is om zover als in haar mogelijkheden ligt de samenleving, waar nodig de helpende hand te bieden. Zeker met het goede doel van dit jaar draagt Groen BV een warm hart toe en directeur Hans Lubbers roept daarom ondernemend Papendrecht op om dit goede doel mede te ondersteunen en zich daarvoor bij hem aan te melden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.