Man valt voorover in groencontainer

23 februari 2010
Man valt voorover in groencontainer

PAPENDRECHT - Een man is dinsdagmiddag 23 februari gewond geraakt tijdens het lossen van takken. De man was aan het werk op de gemeentewerf in Papendrecht toen hij achter een tak bleef hangen en voorover in de lege container viel. De man klaagde ter plaatse over forse pijn in de nek. Hierop heeft het ambulancepersoneel een nekkraag omgedaan en de man op een wervelplank gelegd om erger letsel te voorkomen. De röntgenfoto's in het ziekenhuis zullen uitwijzen of het slachtoffer blijvend letsel heeft over gehouden aan zijn val.
 

Foto: Kees Andriesse

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.