Inbraak in woning; laptops en staatsloten gestolen

22 februari 2010

PAPENDRECHT - In een woning aan de Havenstraat is vrijdagavond 19 februari tussen 17.30 en 22.30 uur ingebroken. De dader(s) kwam binnen door een klapraam aan de voorzijde open te breken. Binnen werden drie laptops en twee straten staatsloten gestolen. De bewoonster schakelde direct de politie in na constatering van de inbraak. Zij heeft aangifte gedaan en er zal door de Unit Forensische Opsporing een sporenonderzoek worden verricht. Tevens zal er een buurtonderzoek plaatsvinden.

Mogelijke getuigen die meer informatie hebben over de inbraak gepleegd op vrijdagavond 19 februari tussen eerdergenoemde tijdstippen worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.