PvdA voert campagne ondanks val kabinet

22 februari 2010
PvdA voert campagne ondanks val kabinet

PAPENDRECHT - Op zaterdag 21 februari 2010 voerde PvdA in winkelcentrum de Meent campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Op ludieke wijze werd er advies gegeven om vooral een stem uit te brengen op opa Leo van Halm.
 
Op deze wijze wilde de PvdA illustreren dat de lokale campagne in Papendrecht ondanks de val van het kabinet gewoon doorgaat. Mensen konden afgelopen zaterdag hun reacties kwijt over de val van het kabinet, maar daarna had men het gewoon weer over de gemeentepolitiek en wat onze burgers daarvan vinden.
 
Komende zaterdag is de PvdA te vinden in het winkelcentrum de Meent, de Westpolder en Wilgendonk.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.