Getuigen gezocht van mishandelde katten

19 februari 2010

PAPENDRECHT - De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over de mishandeling van vijf katten in de omgeving van de Willem Roelofsstraat, Jozef Israelsstraat en de Jacob Marisstraat. Hiervan heeft de 46-jarige eigenaresse, woonachtig op de Willem Roelofsstraat, aangifte gedaan.

De zaken speelden vanaf november 2008 tot januari 2010. In november 2008 werd één van de in totaal zeven beestjes mishandeld aan haar staart waardoor deze moest worden geamputeerd. Daarna werden vier katten mishandeld aangetroffen die hierna het leven lieten of moesten worden ingeslapen. Twee van hen werden op 8 en 9 januari j.l. dood gevonden langs de Randweg en de Burgemeester Keijzerweg en vertoonden sporen van inwendige kneuzingen. Zij zijn onderzocht door het dierenziekenhuis in Utrecht. De katten zijn gemiddeld een half uur buiten en slapen ’s nachts altijd binnen. De politie heeft de eigenaresse geadviseerd alert te zijn en de beestjes binnen te houden. Daarnaast is de politie op zoek naar mensen die meer informatie hebben over de mishandelingen. Zij worden verzocht direct contact op te nemen met de politie in Papendrecht (0900-8844). Anoniem melden kan ook op het telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.