PKC boekt eerste uitzege van seizoen bij OVVO

19 februari 2010

PAPENDRECHT - De korfballers van PKC hebben op donderdag 18 februari 2010 in Maarssen een zwaarbevochten zege geboekt. De formatie van trainer Jan de Jager versloeg OVVO met 23-24 en lijkt zich door die overwinning definitief veilig te hebben gespeeld in de Korfbal League. Het was voor de Papendrechtse ploeg tevens de eerste overwinning dit seizoen buiten de eigen hal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.