Jongen op verdenking van diefstal aangehouden

16 februari 2010

PAPENDRECHT - Een 15-jarige jongen uit Alblasserdam is op 15 februari op de Burgemeester Keijzerweg aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op tussen 14 en 15 februari in een kinderboerderij aan de Admiraal de Ruyterweg geld te hebben gestolen. Uit het onderzoek dat na de aangifte volgde, kwam de naam van de jongen naar voren. De jongen is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.