GroenLinks steekt leraar hart onder de riem

15 februari 2010
GroenLinks steekt leraar hart onder de riem

PAPENDRECHT - GroenLinks heeft op Valentijnsdag de leraren van Papendrechtse scholen een hart onder de riem gestoken door een Valentijnskaart voor leraren te posten. Jennie Vos (nummer 3 op kieslijst) en René van Engelen (lijsttrekker) hebben de eerste Valentijnskaart en doos met chocolaatjes door de bus gedaan bij De Knotwilg, locatie Moerbeihof. De GroenLinks-actie is bedoeld om leerkrachten, die een belangrijke bijdrage leveren aan het maatschappelijk klimaat, in het zonnetje te zetten.
 
Lijsttrekker René van Engelen: "Door een hoge werkdruk, bureaucratische rompslomp en dreigende bezuinigingen staat de kwaliteit van het onderwijs onder druk. Voor GroenLinks is bezuinigen op onderwijs taboe. Er moet juist meer geïnvesteerd worden. Want een goede leraar maakt voor de leerlingen het verschil. We moeten zuinig zijn op leraren die met passie voor hun vak elke dag weer onze kinderen voorbereiden op de toekomst."
 
Niet alleen in Papendrecht is deze actie uitgevoerd, op 374 scholen in 48 gemeenten zijn de leraren door GroenLinks in het zonnetje gezet.
 
Een filmpje van de actie is terug te vinden op YouTube: www.youtube-nocookie.com/watch?v=N6UwLoziEXs

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.