Westwaard Wonen geïnteresseerd in multifunctioneel centrum

15 februari 2010

PAPENDRECHT - Westwaard Wonen heeft te kennen gegeven geïnteresseerd te zijn in samenwerking met de gemeente Papendrecht bij het realiseren van een Multifunctioneel Centrum. Zo'n centrum is al langere tijd een wens van veel verenigingen en enkele kerken die nog geen eigen gebouw hebben. Ook de Culturele Adviesraad (CAR) is voorstander van de totstandkoming van zo'n gebouw.

De heer J. de Gruijter, directeur van Westwaard Wonen, toonde zich enthousiast in een overleg met de CAR. Westwaard Wonen is een sociale corporatie en van hen wordt niet alleen verwacht dat zij investeren in woningbouw, maar ook in sociaal vastgoed. Met dit soort investeringen wil Westwaard Wonen bijdragen aan de sociale cohesie in Papendrecht. Bijdragen aan de realisatie van een Multifunctioneel Centrum in Papendrecht zou daar goed in passen.

De CAR heeft in een brief aan het college van B & W verslag gedaan van zijn bevindingen en het college aangeraden te zijner tijd in overleg te treden. Het college heeft daarop laten weten met deze mogelijkheid zeker rekening te zullen houden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.