Diefstal van koper en RVS

12 februari 2010

PAPENDRECHT - Op een scheepswerf aan de Scheepsvaartweg is op donderdagmiddag 11 februari een 27-jarige man uit Winschoten aangehouden na diefstal van koper en RVS. De man laadde rond 13.40 uur vier dozen in zijn auto dat werd gezien door een medewerker van de scheepswerf die zijn baas hiervan in kennis stelde. Hierop werd de politie gebeld waarna de man kon worden aangehouden. De politie heeft een onderzoek gestart.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.