Vorm Bouw en Vorm Ontwikkeling ontvangen wederom Certificaat Klantgericht Bouwen

11 februari 2010

PAPENDRECHT - De Stichting Klantgericht Bouwen heeft bekend gemaakt dat zowel VORM Bouw als VORM Ontwikkeling ook dit jaar weer het certificaat Klantgericht Bouwen mogen voeren. De resultaten van de getoetste onderdelen waren weer meer dan voldoende. Op 9 februari 2010 zullen de certificaten in ontvangst genomen worden.

De Stichting Klantgericht Bouwen heeft als doel de klantgerichtheid en de opleveringskwaliteit in de bouwbranche te verbeteren. In 2003 opgericht door Bouwend Nederland en de Vereniging Eigen Huis. Bouwbedrijven en ontwikkelaars laten hun prestaties door ons meten om zich vervolgens te kunnen verbeteren. Jaarlijks geeft Stichting Klantgericht Bouwen het keurmerk uit aan die bedrijven die bovengemiddeld presteren qua dienstverlening en oplevering. Het keurmerk is getoetst door de Raad van Accreditatie en opgenomen op de site van ConsumWijzer.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.