Aanrijding politievoertuig en personenauto

10 februari 2010

PAPENDRECHT - Onderweg naar de melding van de zoektocht naar de drenkeling in de Beneden-Merwede, heeft op dinsdagmiddag 9 februari een aanrijding plaatsgevonden tussen een opvallende politieauto en een personenauto. Hierbij vielen geen gewonden.

Agenten wilden met spoed naar de melding en naderden de kruising Burgemeester Keijzerweg/Platanenlaan/Kennedylaan om rechtdoor te rijden richting de N3. Zij haalden met optische signalen drie personenauto’s rechts in en bleven wachten tot twee auto’s van links de kruising over waren. Eén auto bleef staan om het politievoertuig voor te laten gaan. Toen de agenten rechtdoor door rood wilden rijden kwam er van rechts een personenauto de kruising oprijden.

De 31-jarige bestuurster van deze auto reed door groen licht waarna de aanrijding ontstond. Zij, haar twee kinderen en de agenten kwamen met de schrik vrij. Wel ontstond er behoorlijk wat materiële schade aan beide voertuigen. De Regionale Verkeersondersteuning doet onderzoek naar de aanrijding. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.