Versterking Aangepast Zwemmen

10 februari 2010

PAPENDRECHT - De commissie Aangepast Zwemmen van zwemvereniging de Geul is op zoek naar drie vrijwilligers. Twee vrijwilligers zijn nodig om de commissie aangepast zwemmen te versterken, namelijk: één die de huidige voorzitter kan vervangen die volgend jaar 80 mag worden en één secretaris. Verder zoekt de commissie een vervangend toezichthouder voor de woensdagavond.

We zoeken dames/heren vanaf 18 jaar. De taak van de voorzitter: Probeert de onderlinge verhoudingen in goede banen te leiden. Geeft leiding aan de commissievergadering. Is aanspreekpunt van de commissie. Bezoekt de bestuursvergadering van het hoofdbestuur van de Geul. Behartigt de belangen van het aangepast zwemmen in de bestuursvergadering elke 2e maandag van de maand.
De taak van de secretaris: Notuleert de vergadering. Stelt de agenda samen met de voorzitter. Draagt zorg voor de correspondentie. De taak van de vervangend toezichthouder: Is het aanspreekpunt van de deelnemers en/of ouders van de deelnemers en de vrijwilligers. Houdt toezicht over de deelnemers. Draagt zorg voor een goede gang van zaken.

Voor de toezichthouder is het van belang dat deze een geldig EHBO diploma bezit. De deelnemers (volwassen met een verstandelijke en/of geestelijke beperking) zwemmen zelf of samen met een begeleider. U hoeft niet het water in. Er wordt op woensdagavond gezwommen van 18.45 uur tot 20.15 uur in zwembad de Hooght in Papendrecht.

Als vrijwilliger krijgt u een vrijwilligersvergoeding middels Irischeques en met de feestdagen iets lekkers. En natuurlijk heel veel plezier, dankbaarheid en enthousiasme dat niet in materiële zaken uit te drukken is. U krijgt ondersteuning van vrijwilligers met jarenlange ervaring.

U kunt (erkende) scholing volgen via Gehandicaptensport Nederland (voorheen NebasNSG) in het zwembad. Deze scholing wordt door het SAD (Samenwerkingsverband Aangepast sporten Drechtsteden) geheel vergoed.

Wanneer u meer informatie wilt of opgeven als vrijwilliger, kunt u contact opnemen met mevrouw van Dam, waarnemend secretaris Aangepast Zwemmen. Tel: di/woe/do: (078) 641 83 12 of e-mail: h.vdam@papendrecht.nl. Na aanmelding heeft u een gesprek met de coördinator en de secretaris van de commissie Aangepast Zwemmen de Geul.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.