Brons voor Patrick Cronie op NK indooratletiek

08 februari 2010

PAPENDRECHT - Tijdens de Nederlandse indoorkampioenschappen atletiek in het Omnisportcentrum in Apeldoorn heeft onze (oud)-plaatsgenoot Patrick Cronie bij de senioren de bronzenplak behaald op het onderdeel kogelstoten. Patrick is thans 2e jaars student tandheelkunde is aan de Acta te Amsterdam en moest hierdoor zijn oude woonplaats noodgedwongen verruilen. Patrick stootte de 7,26 kg kogel naar 17.29 meter.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.