Autospiegels

06 februari 2010

PAPENDRECHT - Agenten hebben een groep van tien jongeren meegenomen naar het bureau. Bij de politie kwam op vrijdagavond 5 februari 2010 de melding dat een groep jongeren in de buurt van de Goudsbloemstraat in Papendrecht autospiegels vernielde. Op de Weteringsingel vonden politiemensen de groep en namen deze mee. Het ging om jongens die op een na allemaal komen uit Papendrecht. De leeftijden van de verdachten liggen tussen de 13 en 16 jaar.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.