Geparkeerde auto's

06 februari 2010

PAPENDRECHT - Een 49-jarige autobestuurder uit Papendrecht is aangehouden door de politie. Volgens getuigen had de auto van de 49-jarige bij het Oude Veer in Papendrecht twee keer tegen een geparkeerde auto gereden. Politiemensen gingen direct naar de woning van de verdachte en hielden hem daar aan. De verdachte had een te hoog promillage door alcoholgebruik. Hiervoor vorderde de politie zijn rijbewijs in en de politie maakt proces-verbaal op. De 49-jarige vertelde overigens dat hij thuis drank op had. De aanhouding gebeurde op zaterdag 6 februari 2010 rond 02.30 uur.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.