Aanrijding fietser met auto

05 februari 2010

PAPENDRECHT - Op de Vrijheer van Eslaan heeft op donderdagmorgen 4 februari een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een fietser. Dit gebeurde rond 06.50 uur. De 50-jarige fietser uit Nieuw-Lekkerland reed in de richting van de Willem Dreeslaan en verleende op de kruising met de Edelweisslaan geen voorrang aan de 61-jarige autobestuurder uit Dordrecht. Door de aanrijding die ontstond raakte de fietser gewond aan zijn schouder en moest ter observatie in het ziekenhuis worden opgenomen. De auto van de bestuurder had dusdanige schade dat deze getakeld moest worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.