Ongeldig rijbewijs

05 februari 2010

PAPENDRECHT - Na een korte achtervolging is een 24-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Agenten zagen de 24-jarige in een auto staan bij de verkeerslichten op de Parallelweg in Sliedrecht. Het was bekend dat de automobilist geen geldig rijbewijs had. De 24-jarige probeerde een controle te voorkomen en reed snel de Buitendijks in Papendrecht op. Daar parkeerde hij zijn auto en stapte uit. Politiemensen hielden hem aan en namen hem mee naar het bureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.