Twee 1e plaatsen voor Taekwondo Vereniging Papendrecht

01 februari 2010

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 30 januari heeft het jeugdteam van Taekwondo Vereniging Papendrecht deelgenomen aan het Open Van der Poel Jeugdtoernooi. Ondanks het slechte weer van die dag zijn er in totaal ruim 254 jeugdige sporters uit het hele land naar Roelofarendsveen gekomen. Papendrecht bracht 5 deelnemers, twee aspiranten en drie junioren.

Jelle Plomp en Julia Bartels waren halverwege de ochtend bij de aspiranten aan de beurt. Julia vocht in de A-categorie tot 36kg en behaalde hier de 2e plaats. Jelle, die net was herstelt van een polsbreuk, vocht maar liefst drie partijen en won deze allemaal met goede voorsprong. Jelle werd hierdoor 1e in zijn klasse, B- categorie tot 40 kg.

In de middag verschenen de drie junioren Iwan Rikken, Jessica Stolk en Mendel Beelekamp aan de start. Iwan vocht in de A-categorie tot 68kg, maar moest halverwege de partij opgeven door een blessure aan zijn voet. Ondanks alles verdiende hij toch een 3e plaats. Jessica vocht haar partij en won uiteindelijk nog met 1-0 in de B-categorie tot 55kg. Hierdoor won zij een 1e plaats. Mendel vocht knap in de B-categorie tot 45kg en veroverde hier een 2e plaats.

Taekwondo Vereniging Papendrecht ging na een sportieve dag naar huis met twee 1e plaatsen, twee 2e plaatsen en één 3e plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.