Jesse de Win zwemt op NJK

01 februari 2010

PAPENDRECHT - Afgelopen weekend vonden in Heerenveen de Nationale Junioren Kampioenschappen zwemmen plaats. De KNZB had de limieten voor dit kampioenschap behoorlijk aangescherpt waardoor plaatsing voor deze wedstrijd al een prestatie op zich was. De dertienjarige Jesse de Win van de Geul had zich op drie afstanden weten te plaatsen.

De beste prestatie leverde hij op de loodzware 400 meter wisselslag. Hij slaagde erin om met een goed opgebouwde race 20 seconden van zijn beste tijd af te halen en eindigde op een mooie tiende plaats, vijf plaatsen hoger dan zijn inschrijfpositie. Tijdens de 400 wissel verbeterde hij ook nog zijn persoonlijke record op de 100 vlinder. Op de 200 meter schoolslag eindigde hij als dertiende en de 50 vrij leverde hem een zeventiende plaats op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.