Commissie samenleving boos over gang van zaken RTV Papendrecht

29 januari 2010

PAPENDRECHT - De commissie Samenleving heeft afgelopen dinsdag een krachtig protest laten horen tegen de gang van zaken rondom de beoordeling door de  gemeente van de representativiteit van de Programmaraad van RTV Papendrecht. Het college had aangegeven pas na de verkiezingen met een voorstel te kunnen komen.

Zonder uitzondering wilden alle commissieleden weten hoe het kon gebeuren dat het meer dan vier maanden moest duren om een paar simpele vragen te beantwoorden. Men eiste een onmiddelijke oplossing.

Wethouder André Vogel zag zich genoodzaakt een schorsing aan te vragen. Het resultaat hiervan was de toezegging dat er nog voor de verkiezingen een extra commissievergadering komt, alleen ter voorbereiding van dit raadsbesluit. Dit is in de Papendrechtse politiek nog nooit eerder gebeurd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.