Winterfair dierenbescherming levert 2200 euro op

25 januari 2010
Winterfair dierenbescherming levert 2200 euro op

PAPENDRECHT - De Dierenbescherming Papendrecht vierde op zaterdag 23 januari 2010 hun 25-jarig bestaan. De vrijwilligers vierden dit met een grote gezellige winterfair, samen met een grote rommelmarkt waar iedereen elkaar weer kon ontmoeten.

De opbrengst van deze dag, 2200 euro, was natuurlijk allemaal voor het dierenverblijf de Duizendpoot welke gevestigd is op het terrein van kinderboerderij de Papenhoeve. De kinderboerderij deed ook mee aan deze feestelijke dag. Er werd een grote rommelmarkt georganiseerd, een kleurwedstrijd voor de kinderen met leuke prijzen voor de mooiste kleurplaat, gratis schminken voor de kinderen door professionele schminkers, een professionele fotograaf, erwten- en tomatensoep, wafels (met slagroom), koffie en thee (en de beker krijgt u mee), ranjakoe, levensgrote knuffelkat en natuurlijk mocht de gluhwein ook niet ontbreken.

Foto's: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.