Derde Speedowedstrijd voor jongste Geulzwemmers

25 januari 2010

PAPENDRECHT - In Dordrecht werd afgelopen zaterdag de derde Speedowedstrijd gezwommen voor zwemmers tot 14 jaar. Voor de Geul kwamen flink wat jonge zwemmers aan de start en er werden vele persoonlijke records op de klokken gezet. De allerjongsten, meisjes minioren 2 en 3, zwommen 100 school en 50 vlinder. Sofia de Graaf haalde een mooie tweede plaats op de school en Dané van Wijngaarden deed hetzelfde op de 50 vlinder. Michelle Lucas zwom deze afstanden voor de eerste keer en zette keurige tijden neer.

In de categorie meisjes minioren 4 deed Kirana Hoogenbosch voor de eerste keer mee aan een Speedowedstrijd en ze bracht het er prima vanaf. Bij de jongens zette Tijmen Snier op de 100 vrij een PR van 33 seconden op de klokken. René Verhagen zwom zijn eerste 100 vrij en 100 rug en deed dit foutloos. Kevin Tittel zwom in de categorie jongens minioren 5 een PR op de 100 vrij. De jongens in de categorie minioren 6 moesten drie keer aan de bak. Op de 100 vrij was er een mooie tweede plaats voor Ben Muller en een derde plaats voor Bas van Middelkoop. Op de 100 rug zette Max Muller de tweede tijd op de klokken maar hij maakte helaas een foutje bij het keerpunt met als gevolg een diskwalificatie. Ben Muller veroverde hier de derde plaats. Op de 100 school tikte Bas van Middelkoop als derde aan. Tom Stehouwer en Dyon Donkervoort zwommen behoorlijk wat van hun beste tijd af en Tim van Heeswijk liet bij zijn eerste Speedowedstrijd keurige tijden noteren.

De zwemmers in de categorie junioren 1 en 2 zwommen twee maal 200 meter. Bij de jongens werd Jesse de Win tweede op de 200 wissel en eerste op de 200 school. Er waren mooie PR’s voor Joran Bakema, Nick Molle, Yaro Roodenburg en Thomas Verhoeven. Bij de meisjes lieten Sabrina de Graaf, Emese Ramstijn, Iris van Valen, Diane Vink en Sophia van Maren stevige PR’s noteren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.