Wederom poging woning te betreden door onbevoegde personen

22 januari 2010

PAPENDRECHT - Op donderdag 7 januari 2010 hebben twee mannen een bewoonster aan de Leeuwerikstraat te Papendrecht bezocht. Recent is weer een poging gedaan een woning te betreden aan de Constantijn Huygenslaan te Papendrecht. Gelukkig is deze poging mislukt, omdat de bewoonster doorvroeg waarom ze de woning wilde betreden en het legitimatiepasje van Westwaard Wonen getoond wilde zien. Omdat ze daaraan niet konden voldoen, vertrokken de mannen.

Westwaard Wonen wil benadrukken dat medewerkers alleen op afspraak langs komen of aangekondigd middels een brief van de woningstichting. Ook zal een medewerker zich altijd legitimeren met een pasje van Westwaard Wonen.

Krijgt u toch bezoek van een persoon die zichzelf voorstelt als een medewerker van Westwaard Wonen en twijfelt u? Laat die persoon dan niet binnen, maar neem eerst telefonisch contact met Westwaard Wonen op via 644 22 22. De telefoniste kan dan voor u nakijken of daadwerkelijk een medewerker van de woningstichting u een bezoek brengt.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.