Kinderboekenschrijver leest voor

20 januari 2010

PAPENDRECHT - Kinderboekenschrijver Arie van de Graaf uit Oud-Alblas las woensdagochtend op de Prins Florisschool in Papendrecht voor uit eigen werk. Hij deed dat ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen.

De kinderen van de groepen 7 en 8 luisterden geboeid naar een deel van het spannende verhaal. Daarna mochten ze vragen stellen aan de schrijver. In vrijwel alle lokalen op de hele school werd woensdag voorgelezen. En de Prins Florisschool was niet de enige school waar meegedaan werd aan de Nationale Voorleesdagen.

Op basisschool De Boeg in Alblasserdam werden de kinderen vereerd met een bezoek van burgemeester Bert Blase. Hij las jonge schoolkinderen voor tijdens een schoolontbijt.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.