Olympia wint en verliest van de Zilvermeeuw

18 januari 2010
Olympia wint en verliest van de Zilvermeeuw

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag gingen de Papendrecht turnsters van start in het Rayon Turn Toernooi. Het tweede seniorenteam van Olympia won met groot verschil van De Zilvermeeuw uit Sleeuwijk. Tijdens een gezellige wedstrijd haalde Olympia 213.55 tegen 196.70. Beste turnster van de wedstrijd was Willemijn Nomen van De Zilvermeeuw met 43.80.

Kort daarachter eindigden vier Papendrechtse turnsters: Aline van der Want, Chantal de Koning, Gerrianne van Kleef en Laura Hensbergen. Ook Alinda Korteland, Jeannette van Kleef, Mariska Eilbracht en Eline Boot maken deel uit van dit team. Afgelopen zaterdag maakten zij het verschil vooral op vloer en balk. Op balk wordt in de nieuwe oefenstof een val met een vol punt bestraft. De turnsters van Olympia lieten met stabiel turnen goede oefeningen zien. Ook op vloer en brug waren zij net iets beter.

De jeugd B turnde ook een thuiswedstrijd tegen De Zilvermeeuw. De gasten waren duidelijk sterker en wonnen de wedstrijd overtuigend. Beste Papendrechtse turnster werd Kaylay Vis.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.