Carlijn Woerlee clubkampioene Olympia

18 januari 2010
Carlijn Woerlee clubkampioene Olympia

PAPENDRECHT - Afgelopen vrijdagavond werd Carlijn Woerlee clubkampioene turnen van de afdeling NTS-wedstrijdturnsters van Olympia Papendrecht. Zij wist haar oefeningen op sprong, brug, balk en mat het mooist uit te voeren. In een volle Olympiaan streed iedere turnster op haar eigen niveau om een medaille.

Ook bij Olympia werd vrijdag voor het eerst geturnd met de nieuwe nationale oefenstof. In het turnen is de 10 als eindscore losgelaten en vervallen door een optelsom van wat de turnster laat zien (moeilijkheid) en hoe de turnster de elementen uitvoert (uitvoering). Beide scores worden bij elkaar opgeteld en dus zijn er meer dan 10 punten te behalen.

Aan het eind van de avond was het tijd voor de medailles. Eerste plaatsen gingen naar: Maureen van Heukelum (basis), Carlijn Woerlee (instap), Kaylat Vis (jeugd B), Aranka Tubex (jeugd A), Lisanne Kuntz (senioren I), Aline van der Want (senioren II)

Tweede plaatsen waren voor: Summer Howe (instap), Lotte Kuntz (jeugd B), Lysanne Meijer (jeugd A), Alissa de Jong (senioren I) en Alinda Korteland (senioren II)

Derde plaats: Demi Acar (jeugd A)

De clubkampioenschappen waren de laatste test voordat op zaterdag 16 januari de wedstrijden in het Rayon Turn Toernooi van start gaan.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.