Start loopgroepproject AV passaat

18 januari 2010
Start loopgroepproject AV passaat

PAPENDRECHT - Evenals voorgaande jaren wisten weer een groot aantal mensen (jong en oud) de weg te vinden naar atletiekvereniging AV Passaat om deel te nemen aan  het 19de loopgroep project 2010. Na een welkomstwoord door de trainers en wethouder Vogel in de kantine van de AV Passaat,  was het moment aangebroken om te starten met het project .

Het startschot werd gegeven door wethouder Vogel, die dit als laatste keer in deze functie deed.De eerste stappen werden gezet, met als doel het volbrengen van  een afstand van 7.5 km op 15 Mei 2010 tijdens de nationale lenteloop.

Vanwege de gladheid van de atletiekbaan veroorzaakt door smeltende sneeuw hadden de trainers besloten om de eerste gezamenlijke warming-up op de parkeerplaats te houden, waarna de training zich verplaatste via een route over het goed begaanbare fietspad langs de Andoornlaan.Na de eerste loop minuten te hebben volbracht, volgde de rek en strek oefeningen die in de kantine werd afgewerkt, onder toezicht van de trainers.

Na deze eerste training zijn als “huiswerk” training schema’s uitgedeeld.

Voor een ieder bij wie de nieuwsgierigheid gewekt is en graag nog zouden willen instappen in dit project, is er de mogelijkheid om zich nog in te schrijven.Dit kan voorafgaande aan de training  die iedere zaterdag om 10.00 uur start .Voor verdere informatie kunt u terecht via website  www.avpassaat.nl of bellen met Huig van Garderen (078 - 615 89 53)
 

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.