Drechtstedendebat SGP-ChristenUnie

14 januari 2010

DRECHTSTEDEN - Op DV 15 februari 2010 beleggen de kiesverenigingen van SGP en ChristenUnie een gezamenlijke verkiezingsavond. Deze avond staat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen  van 3 maart 2010.
Meer dan ooit speelt regionale samenwerking een belangrijke rol in de plaatselijke politiek. De Drechtsteden lopen vooruit op landelijke ontwikkelingen. De Sociale Dienst en de uitgifte van bedrijventerreinen worden inmiddels door het Drechtstedenbestuur geregeld. Maar willen we eigenlijk wel  deze vorm van regionale samenwerking? Hoe houdt elke gemeente zijn eigen identiteit? Twaalf lokale afdelingen van de ChristenUnie en de SGP hebben de handen ineengeslagen voor een regionale verkiezingsavond over dit thema.

 De avond wordt opgeluisterd met twee politici van nationale bekendheid. Een bijdrage aan deze avond zal wordt geleverd door  Ir. Bas van der Vlies, nestor van de Tweede Kamer en fractievoorzitter van de SGP. Namens de ChristenUnie komt senator prof. dr. Roel Kuiper naar de avond.

De bezoekers zullen ook in debat treden met tal van bekende politici uit de Drechtsteden. Onder andere zullen Dick van Meeuwen (SGP Sliedrecht), Teunis Stoop (wethouder SGP-ChristenUnie HI Ambacht), Aaike Kamsteeg (wethouder ChristenUnie-SGP Dordrecht), Arjan Zwaan (ChristenUnie Alblasserdam), Theo den Braanker (ChristenUnie Sliedrecht) en Henk Pasveer (SGP Zwijndrecht) aanwezig zijn.

Een muzikale bijdrage zal worden geleverd door het jonge talentvolle muzikaal ensemble ‘Scherzando’ onder leiding van Benno van Luttikhuizen. De avond wordt gehouden in de aula van Wartburg Collega locatie Marnix, Prof. Waterinklaan 41 3312 KM Dordrecht. De avond begint om 20.00u en duurt tot ongeveer 22.00u.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.