Diverse aanrijdingen door weeromstandigheden

11 januari 2010

REGIO - Vanwege sneeuwval en gladheid hebben in het afgelopen weekend door de gehele regio Zuid-Holland-Zuid diverse aanrijdingen plaatsgevonden. Tot nu toe vonden er geen ernstige ongevallen plaats en ging het om zowel eenzijdige als kop-staart aanrijdingen met vooral materiële schade.

Zo botsten vanwege de gladheid op zaterdagmiddag 9 januari omstreeks 15.40 uur op de A16 drie personenauto’s op elkaar. Ook op de N3 tussen Dordrecht en Papendrecht en de A29 deden zich een aantal aanrijdingen voor. Geen van de inzittenden raakten gewond. In de Hoeksche Waard gleden een aantal auto’s van de weg en raakten te water.

Op de Hogeweg in Zuid-Beijerland raakte een man in de slip en belandde met zijn auto in de sloot. Hij kon op eigen kracht zonder letsel uit de auto komen. Op de Kreupeleweg in Klaaswaal reden eveneens twee voertuigen de sloot in. De inzittenden kwamen er zonder kleerscheuren vanaf. Op zaterdagavond gleed rond 22.15 uur een auto aan de Graaf Reinaldweg in Dalem de sloot in. Beide inzittenden, twee mannen uit Oud-Beijerland konden tijdig het voertuig verlaten. Diezelfde avond reed om 23.15 uur een auto vanaf de Botweg in Klaaswaal de sloot in waarna de twee inzittenden werden aangehouden voor rijden onder invloed.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.