Nationale kampioenschappen sparring 2010 wederom in Dordrecht

11 januari 2010
Nationale kampioenschappen sparring 2010 wederom in Dordrecht

PAPENDRECHT - Taekwondo club Papendrecht mag voor de 3e keer de NK Taekwando organiseren: op zaterdag 16 januari wordt in de Reeweghal in Dordrecht het NK sparren gehouden.

De nationale titelstrijd Taekwondo zal zijn voor aspiranten, junioren en senioren. Er zal op dit evenement ongeveer 237 deelnemers uit het gehele land aanwezig zijn. De partijen van de junioren zal er twee keer twee minuten gevochten worden en de senioren zullen partijen draaien van drie maal twee minuten.

De Nederlandse Kampioenschappen op 16 januari voor junioren en senioren worden gedraaid met elektronisch pantser.De aspiranten wedstrijden starten die dag op alle velden, zij maken geen gebruik van het elektronische pantser.Vervolgens worden junioren en senioren wedstrijden op vier velden gedraaid met behulp van het elektronische pantser.

De Papendrechtse club zal vertegenwoordigd zijn door Julia Bartels  -36 kg – Mitchel Elwuar -51 kg – Iwan Rikken -63 kg – Myrna Martinetti -62 kg – Kay Punt -58 kg – Andy van Utrecht -63 kg – Ilker Singer -74 kg – en als laats Renaldo Ziel -74 kg die het afgelopen jaar op de NK de titel Nederlands Kampioen Junior mag dragen, dit jaar zal Renaldo mee draaien bij de senioren.

De gehele organisatie is onder leiding van Rakesh Gajadhar en zijn vaste groep vrijwilligers, eveneens zullen zij de Dutch Open gaan organiseren dat plaats zal vinden op 20 en 21 maart in Eindhoven. Hier zullen van de gehele wereld ongeveer 900 deelnemers uit verschillende landen aanwezig zijn.

Meer informatie: www.ma-regonline.com

Adres: Halmaheiraplein 35
3312 GH Dordrecht

Bondsleden hebben op vertoon van hun bondspaspoort en geldige Ledenpas gratis toegang.
T/m 14 jaar: € 2,50
Vanaf 15 jaar en ouder: € 5,00
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.