Westwaard Wonen waarschuwt voor insluipers

08 januari 2010

PAPENDRECHT - Op donderdag 7 januari 2010 hebben twee mannen een bewoonster aan de Leeuwerikstraat te Papendrecht bezocht. De mannen hebben zich voorgedaan als medewerkers van Woningstichting Westwaard Wonen. De ene man hield de bewoonster aan de praat, terwijl de ander de nodige zaken uit het huis wegnam.

Westwaard Wonen vindt dit een zeer nare gebeurtenis voor de bewoonster en de woningstichting wil graag voorkomen dat nogmaals onbevoegde personen een woning  onder valse voorwendselen betreden. Daarom benadrukt zij dat medewerkers van Westwaard Wonen alleen op afspraak bij u langs komen of aangekondigd middels een brief van de woningstichting. Ook zal een medewerker zich altijd legitimeren met een pasje van Westwaard Wonen. Vraagt u daar gerust naar!

Krijgt u toch bezoek van een persoon die zichzelf voorstelt als een medewerker van Westwaard Wonen en twijfelt u? Laat die persoon dan niet binnen, maar neem eerst telefonisch contact met Westwaard Wonen op via 644 22 22. De telefoniste kan dan voor u nakijken of daadwerkelijk een medewerker van de woningstichting u een bezoek brengt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.