Politie zoekt hondenbezitter schoolbrand

06 januari 2010

PAPENDRECHT - De politie is op zoek naar een hondenbezitter die tijdens de oud- en nieuwnacht mogelijk getuige is geweest van de brand in de Prins Constantijnschool aan de Walmolen. De brand ontstond aan de zijde van de Wieklaan in een nis bij de schoollokalen. Vermoedelijk is er door een openstaand bovenlichtje vuurwerk gegooid waarna één van de lokalen uitbrandde.

Agenten zagen ter plaatse een volwassen man een labrador uitlaten maar toen zij enkele tijd later de man wilde spreken bleek deze zich niet meer te bevinden in de omgeving van de school. De politie vraagt de hondenbezitter zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of bij het politiebureau in Papendrecht. Op deze manier hoopt de politie op meer informatie over de toedracht van de brand.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.