PvdA presenteert kandidatenlijst en verkiezingsprogramma

05 januari 2010

PAPENDRECHT - Prachtig Papendrecht is de naam van het verkiezingsprogramma van de PvdA. Deze titel is gekozen om dat de partij zich realiseert dat Papendrecht een prachtig dorp is om in te wonen. De sociaal democraten willen zich blijvend sterk maken om Papendrecht ook voor toekomstige generaties prachtig te houden.

Recent is door de leden van de PvdA het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezing vastgesteld.

Lijsttrekker is Margreet den Hartog, gevolgd door wethouder Joop Tegelaar, Ernst Schotting, Theo Wolters, Leo van Halm, Jessica Vermeulen (niet op foto), Guus Klein Hofmeijer en Mohamed Chaïbi (niet op foto). De eerste 5 zijn ervaren kandidaten.

Veel aandacht schenkt de partij aan met name jongeren en hun positie in Papendrecht. Veel is al goed geregeld, toch blijft er nog genoeg te doen. Interval heeft afgelopen tijd, mede dankzij de inzet van de PvdA, verruimde openingstijden gekregen voor de inloopavonden. Toch is er voor jongeren tussen 14 en 18 jaar weinig gelegenheid om in het weekeind uit te gaan in Papendrecht. Nu komen jongeren ’s nachts op hun fiets terug uit bijvoorbeeld Zwijndrecht. De PvdA vindt dit vanwege veiligheidsoverwegingen onwenselijk. Verder wil de PvdA dat jongeren niet zonder diploma van school gaan en dat de aansluiting van vmbo- naar mbo-onderwijs beter op elkaar moet aansluiten.

De PvdA heeft een kort en duidelijk programma gemaakt. In het licht van de economische crisis en de financiële vooruitzichten van de gemeente Papendrecht past een bescheiden en realistisch programma.

De kiezer mag de PvdA Papendrecht altijd afrekenen op de basisvoorwaarden die zij hanteren in samenhang met de punten uit het verkiezingsprogramma. Zie voor meer informatie en het verkiezingsprogramma de website: www.papendrecht.pvda.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.