Een (deel van uw) kerstpakket voor een goed doel

17 december 2009

PAPENDRECHT - Heeft u een kerstpakket met (een aantal) producten ontvangen waar u toch niks mee doet? Wellicht wilt u uw kerstpakket doneren aan een goed doel. Neem nu zelf het heft in handen, en doneer de producten die u niet gebruikt aan Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht. Alles is welkom mits niet gebruikt/aangebroken.

De SWOP kan de producten gebruiken voor diverse activiteiten voor onze ouderen zoals spelletjesmiddagen en bingo’s. U kunt uw pakket brengen op werkdagen tussen 09.00-16.00 uur bij Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht aan de P.S. Gerbrandystraat 31, tel. nr. 615 47 41.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.