Burgemeester reikt noodpakket uit

17 december 2009

PAPENDRECHT - In november is in Papendrecht de Risicowijzer huis aan huis verspreid. Daaraan was door de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid een prijsvraag gekoppeld waarmee een noodpakket kon worden gewonnen. De winnaar van het noodpakket is geworden: de familie Tieleman uit Papendrecht.

Burgemeester De Bruin reikte het noodpakket donderdag 17 november aan de trotse familie uit.

De Risicowijzer staat boordevol checklists en tips over wat inwoners moeten doen en laten bij een (dreigende) ramp. Ook worden voorbeelden genoemd van kleinschalige rampen zoals brand en koolmonoxide in huis. Bovendien adviseert de Risicowijzer een noodpakket aan te schaffen en een noodvoorraad en radio op batterijen in huis te hebben, zodat altijd op de calamiteitenzender Radio Rijnmond (frequentie 93.4 FM) kan worden afgestemd.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.