Bijzondere landing Kerstman bij de Kameleon

17 december 2009
Bijzondere landing Kerstman bij de Kameleon

PAPENDRECHT - Niemand minder dan de Kerstman bracht donderdag een bezoek aan de kinderen van basisschool De Kameleon. Met de hoogwerker van de brandweer werd hij op het schoolplein neergezet. “Mijn arreslee was kapot”, zo verontschuldigde hij zich.

Gelijktijdig met het bijzondere bezoek deed de school een ontruimingsoefening, waardoor het nuttige verenigd kon worden met het aangename. Later die ochtend gingen verschillende groepen kinderen van de school naar het bejaardenhuis aan De Markt om daar Kerstliederen te gaan voor de bewoners.
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.