Taekwondo Vereniging Papendrecht vecht in Utrecht

15 december 2009
Taekwondo Vereniging Papendrecht vecht in Utrecht

PAPENDRECHT - Afgelopen zondag 13 december hebben 7 sporters van Taekwondo Vereniging Papendrecht deelgenomen aan het toernooi de ‘Panther Cup 2009’ in Utrecht. Met ruim 300 deelnemers was dit een goed bezocht toernooi en hadden de meeste deelnemers voldoende tegenstanders.

Papendrecht kwam naar Utrecht met één aspirant, Jelle Plomp. Hij deed mee in de B-categorie tot 40kg en behaalde hier de 3e plaats.
Het juniorenteam van Papendrecht was rijker gevuld. Hierin zaten Iwan Rikken, Mitchell Elwar, Mendel Belenkamp en Jessica Stolk. Jessica vocht twee partijen in de B-categorie tot 59kg en behaalde hier een mooie 1e plaats. Mendel kwam ook uit in de B-categorie en schopte het in de poule tot 45kg tot een welverdiende 2e plaats. Mitchell startte in de A-categorie tot 51kg waar hij een 3e plaats behaalde. Iwan vocht in de A-categorie tot 63kg en ook hij eindigde op de 3e plaats.

De senioren van Taekwondo Vereniging Papendrecht waren deze dag Ilker Singer en Myrna Martinetti. Ilker vocht in de zware A-categorie tot 74kg en trof in de eerste ronde direct een taekwondoka die dit jaar aan het WK heeft mogen deelnemen. Ilker vocht voortreffelijk en hield de wedstrijd spannend, maar verloor het gevecht in de laatste rond op 3 punten. Ook voor hem was er een 3e plaats. Voor Myrna was het toernooi van korte duur; zij had geen tegenstanders in de A-categorie tot 62kg. 
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.