Drechtwerk gaat samenwerken met Bon Bon party service

11 december 2009
Drechtwerk gaat samenwerken met Bon Bon party service

PAPENDRECHT - DrechtwerkGastvrij en het Alblasserdamse bedrijf Bon Bon party service gaan samenwerken. De overeenkomst die beide partijen hebben getekend, stelt Drechtwerk in staat om op een vernieuwende wijze haar opdracht uit te voeren: het opleiden en begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. De medewerkers ronden eerst bij DrechtGastvrij hun ontwikkeltraject af; daarna zijn ze klaar om ook buiten de muren van Drechtwerk diverse opdrachten bij klanten van Bon Bon partyservice en van DrechtwerkGastvrij uit te voeren. 
 
Het is de bedoeling dat Bon Bon party service en DrechtwerkGastvrij gezamenlijk acquisitie plegen. Het mes snijdt van twee kanten: de dienstverlening is professioneel en staat kwalitatief op een hoog niveau. Tegelijkertijd stellen de klanten van Bon Bon party service en DrechtwerkGastvrij mensen met een beperking in staat actief mee te doen op de arbeidsmarkt. Dat is maatschappelijk verantwoord ondernemen ten voeten uit. Zoals Drechtwerk stelt: ‘onze mensen maken u een betere ondernemer’

Bij het slaan van de eerste paal voor de nieuwbouw van Drechtwerk begin september hebben DrechtwerkGastvrij en Bon Bon party service voor het eerst op deze manier samengewerkt. Medewerkers van DrechtwerkGastvrij hadden een buddy van Bon Bon party service naast zich (zie foto). Zo combineerden ze werken en leren in een veeleisende omgeving. DrechtwerkGastvrij verzorgt naast de catering binnen Drechtwerk ook voor andere klanten lunches, bedrijfsmaaltijden, bedrijfsborrels, feesten en partijen, van bereiden tot serveren.

Om haar medewerkers een uitdagende en realistische werkomgeving te bieden, zullen ook de andere bedrijven binnen Drechtwerk actief blijven zoeken naar vruchtbare samenwerkingsverbanden.  
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.