Proserve genomineerd voor Ondernemersprijs Drechtstreek 2009

11 december 2009

PAPENDRECHT - In januari 2010 zal de jaarlijkse Ondernemersprijs Drechtstreek weer worden uitgereikt.
De jury heeft de deelnemende bedrijven beoordeeld op: visie en strategie, innovatie en creativiteit, marketing/klantrelaties/marktposities, personeel & organisatie, duurzaam ondernemen, financiën, continuïteit en persoonlijke kenmerken. Als extra criterium is dit jaar 'duurzaam ondernemen' opgenomen.
 
De drie genomineerde bedrijven zijn:
 
Proserve B.V. uit Papendrecht
Proserve is al vanaf 2000 actief als zakelijke internetserviceprovider. proserve zorgt voor de bereikbaarheid van 4.500 servers en is hiermee een omvangrijke speler op de Nederlandse markt. Voor tal van grote websites realisereert proserve integrale internet- en communicatietoepassingen. Het proserve-team bestaat uit zo’n 20 professionele, enthousiaste en gedreven collega’s, experts op het gebied van hosting en services. Het doel van proserve is de beste hostingdiensten te leveren aan haar klanten.
 
Nationale Bomenbank B.V. uit Bleskensgraaf
Mensen zorgeloos laten genieten van bomen in een stedelijke omgeving: dat is sinds 1972 het doel van de Nationale Bomenbank. Maar daar komt heel wat voor kijken. Daarom heeft de Nationale Bomenbank een uitgebreid dienstenpakket, van groeiplaatsverbetering tot boomverzorging en van boomonderzoek tot boomverplanting. De Nationale Bomenbank kenmerkt zich door kennis en innovatie, een klantgerichte instelling en gekwalificeerde mensen die werken met passie voor bomen. Bij haar activiteiten houdt de Nationale Bomenbank rekening met de wereld om haar heen en streeft ernaar daar zowel intern als extern met respect en in goede balans mee om te gaan.
 
Super de Boer van Daalhuizen vof uit Hendrik Ido Ambacht
Het bedrijf van Marcel en Paqui van Daalhuizen is een moderne supermarkt met een sociaal gezicht. Het bedrijf maakt het niet alleen zijn klanten graag gemakkelijk, ook houdt het er een sociaal werknemersbeleid op na. Op de website vinden klanten elke week naast wekelijkse aanbiedingen en acties ook recepten en handige tips. Super de Boer is met een breed assortiment verse en gezonde producten dé winkel voor mensen die van lekker eten houden. 

zie ook: 
Proserve bouwt regionaal datacenter in Alblasserdam
Proserve wordt officieel sponsor van Racing team holland
Proserve behaalt ISO 9001:2008 certificering 
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.