Blombergse kerstsferen in Papendrecht

10 december 2009
Blombergse kerstsferen in Papendrecht

PAPENDRECHT - Glühwein en Bratwurst. Duitsland staat bekend om zijn kerstmarkten en daar hoort traditioneel de verkoop van deze producten bij. Op zaterdag 19 december verkopen bestuurders en ambtenaren uit Blomberg glühwein en heerlijke Duitse bratwurst (voor een goed doel) aan bezoekers van Winkelcentrum De Meent. De kraam staat tegenover boekhandel De Meent van 10.00 - 16.00 uur.
Ook de grote kerstboom op de parkeerplaats voor het gemeentehuis is een cadeau van Blomberg.

Met de verkoop van Gluhwein en bratwurst willen zij Papendrecht bedanken voor de inspanningen die de gemeente afgelopen jaar geleverd heeft bij de invulling van het concept Nelke küsst Tulpe.  De opbrengst van deze verkoop wordt beschikbaar gesteld aan een Papendrechts goed doel.

Lichtjesfeest
Verder bezoekt de Blombergse delegatie het Lichtjesfeest vrijdagavond 18 december. Een feest voor jong en oud. Het Lichtjesfeest begint om 19.00 uur met een lampionoptocht. De lampionoptocht start om 19.00 uur op De Markt, de tocht gaat over winkelcentrum De Meent en komt dan weer terug op De Markt. Daar wacht rond 19.30 uur burgemeester De Bruin de optocht op en opent het Lichtjesfeest.
Om 19.40 uur sluit Muziekvereniging Excelsior de avond af met kerstliedjes
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.