Geen vuurwerk rondom winkelcentrum

10 december 2009

PAPENDRECHT - In het voetgangersgebied van winkelcentrum De Meent, in parkeergarage De Meent en de laad- en losruimte achter de Veerpromenade is het -ook rondom Oud & Nieuw- verboden vuurwerk af te steken. Vuurwerk brengt niet alleen gevaar voor winkelend publiek met zich mee, ook door beperkte bereikbaarheid voor hulpdiensten en mogelijke schade aan puien, straatwerk en meubilair wordt dit
verbod strikt gehandhaafd.
De gemeente Papendrecht heeft een aantal maatregelen genomen, zodat iedereen in Papendrecht veilig oud en nieuw kan vieren en de schade maximaal wordt beperkt.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.