Markt in winterse kerstsfeer

09 december 2009
Markt in winterse kerstsfeer

PAPENDRECHT - De Markt in Papendrecht heeft de komende weken een knus winters karakter. Om te beginnen ligt er op de Markt, naast een grote sfeervol verlichte kerstboom, weer een schaatsbaan. Deze is woensdagmiddag 9 december open gegaan, gevolgd door een te gekke kinderdisco om 14.30 uur.
Tot en met vrijdag 18 december kan er dan - na schooltijd - vrij geschaatst worden. Buiten de vrije schaatsuren is de baan onder meer gereserveerd voor basisschoolleerlingen die kunnen schaatsen onder begeleiding van kunstschaatssterren van Angels on Ice.

IJshockeytoernooi
Voor 14-plussers wordt een ijshockeytoernooi georganiseerd. Het toernooi begint op donderdagavond 10 december om 18.00 uur. Donderdag 17 december is de finale. Twee ‘Devils on Ice’ begeleiden het toernooi. Er wordt 5 tegen 5 gespeeld.
Ben je 14 jaar of ouder en wil je meedoen aan het toernooi, geef je dan op bij Chandre Nandoe, Jeugdcentrum Interval, t. (078) 61 50 993.

Andere activiteiten
Naast het ijshockeytoernooi is er zaterdag 12 december Hollandse Kost met zanger Maurice Schaap, zondag de 13de Disneymiddag (schaatsen in je prinsessenjurk of met Mickey Mouseoren!, woensdagmiddag de 16de een kinderdisco en de Schaatsende Kerstman maakt vrijdag 18 december de mooiste ballonnencreaties.
De schaatspret wordt vrijdagavond 18 december afgesloten met een Lichtjesfeest met lampionnenoptocht.

Vergeet je handschoenen niet, want zonder handschoenen of wanten mag je de baan niet op.

Loten op de Markt
Dinsdag 15 december ontvangt elke klant van de markt een lot. Wie het lot deponeert in de KerstKansBus in de speciaal daarvoor ingerichte Kerstmarktkraam, maakt elk uur kans op een tot aan de nok gevulde big shopper. Trekkingen zijn om 11.00, 12.00, 13.00 en 14.00 uur. In totaal worden maar liefst zestien big shoppers verloot.

Heeft u een lot? Blijf dan gezellig nog wat langer zodat u de trekking niet mist. De Marktlieden schenken gratis heerlijke warme chocolademelk met een ovenverse lekkernij van de marktbakker. 

Foto's: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.