Geul zwemmers bij ZRO Sprint

07 december 2009

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag werden in Dordrecht de regionale sprintkampioenschappen gehouden. Voor elke leeftijdscategorie staan er drie sprintnummers ( = 50 meter) op het programma. Per categorie komen de snelste 24, bij de jongeren, of 16, bij de wat ouderen, zwemmers van de kring Rotterdam aan de start en zij proberen de titel sprintkampioen in de wacht te slepen.
De Geul was met een flinke groep zwemmers naar  Dordrecht vertrokken en er werden mooie tijden neergezet.

Bij de heren haalde Ivan van Omme op de 50 rug een derde plaats, Wouter de Win deed hetzelfde op de 50 vrij. Op de 50 vlinder miste hij net het brons en werd vierde.
In de categorie meisjes jeugd waren er PR’s voor Debby van Steenderen op de rug, Anne-Fleur Baijens op de school en Eline Molle op de vlinder.

Jasper de Win veroverde in de categorie jongens jeugd twee maal een vierde plaats. Zijn tijd van 32.66 op de 50 school was goed voor een verbetering van het stokoude clubrecord onder de 16 jaar. Op de 50 vrij zette hij eveneens een PR op de klokken. Jeroen van Dijk liet een PR noteren op de 50 vlinder.
Tim Muller en Beau Hagenstein lieten in de categorie junioren 3 ieder twee PR’s noteren.
Latona Baart, junioren 2, verbeterde haar tijd op de 50 rug. Bij de jongens in deze categorie deed Jesse de Win goede zaken. Op de 50 school werd hij tweede en zijn tijd van 35.68 betekende een nieuw clubrecord onder de 13 jaar.

Ook op de 50 vrij veroverde hij het zilver en ook hier scherpte hij het clubrecord aan naar 27.46. De 50 vlinder leverde hem een bronzen medaille en een PR op.
In de categorie junioren 1 was er op de 50 school een PR voor Iris van Valen.
Bij de jongens miste Thomas Verhoeven net het brons op de 50 vrij, hij liet wel een mooi PR noteren. Ook op de 50 rug zwom hij een PR en op de 50 school was het Nick Molle die een PR op de klokken zette. Yaro Roodenburg verbeterde zich op de 50 vrij.
In de categorie minioren 6 waren er twee PR’s voor Max Muller, Bas van Middelkoop en Ben Muller verbeterden ieder ook hun tijd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.