Fluitpiet verwelkomt jonge handballertjes

07 december 2009
Fluitpiet verwelkomt jonge handballertjes

PAPENDRECHT - Sinds lange tijd heeft de Papendrechtsche handbalvereniging DES’72 weer een D-jeugd team.  Onder andere aanmeldingen via het onlangs gehouden schoolhandbaltoernooi zorgde er voor dat er weer een team gemaakt kon worden in de leeftijd van 6 tot 9 jaar.
Afgelopen zaterdagmorgen op 5 december stonden de kersverse DES’72 kinderen klaar om de wedstrijd te beginnen toen de fluitpiet met veel kabaal sporthal de Donck binnen kwam.

Hij stuurde de scheidsrechter het veld uit en nam zelf de fluit ter hand en de verbouwereerde spelertjes begonnen aan de wedstrijd. Onder toeziend oog van veel ouders en grootouders werd het eerste optreden van de DES’72 kinderen bekroond met een 10-5 overwinning,
Na afloop van de wedstrijd had de Fluitpiet nog een verrassing in zijn zak zitten en trakteerde alle kinderen op snoepgoed. Meer info en foto’s op DES72.com.

Bijschrift foto: De fluitpiet heeft de wedstrijd goed onder controle                

foto: sportfotografie.net

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.